KERSTPAKKETTEN

De mooiste kerstpakketten vind je dit jaar bij Infinity Sign!

 Je bent bij ons aan het juiste adres voor de mooiste Kerstpakketten, Keuzekado’s, Wellness kado’s en Wijn geschenken. Er is voor ieder wat wils.
Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden.

Kerstpakketten

Met deze goed gevulde heerlijke pakketten kun je nog eens thuiskomen. Dat wordt lekker uitpakken onder de boom. Wij hebben voor jou een breed assortiment aan kerstpakketten voor jou samengesteld.

Keuzekado's

Met Keuzekado geef je je medewerkers niet zomaar een (kerst)geschenk, maar een cadeau dat ze zelf mogen kiezen. Je geeft met Keuzekado een waardebon, verpakt in een fraaie envelop met sfeervol kerstmagazine, waarmee uw medewerkers inloggen op de Keuzekado webshop en uit ruim 2500 artikelen zelf één of meerdere keuzes kunnen maken.

Wellness kado's

Deze prachtige gift sets zijn het perfecte cadeau voor jouw medewerkers, of gewoon om jezelf te verwennen! Er is keuze uit verschillende gift sets van Rituals, The Gift Label en Wellmark.

Wijngeschenken

Verwen je je medewerkers liever met een mooie fles Champagne of een heerlijke fles wijn? Ook hierin hebben wij een ruime keuze aan mogelijkheden.

Wil je jouw medewerkers dit jaar eens extra verwennen met één van deze geschenken of een combinatie van meerdere geschenken? Óf kan ik met je meedenken over een geschenk dat beter past bij jouw bedrijf? Laat het mij dan even weten. Er zijn mogelijkheden genoeg. Klik hieronder op de link voor onze speciale Kerst Webshop!